1. Haberler
  2. Güncel
  3. Hürriyet, DEVA’yı ziyaret etti

Hürriyet, DEVA’yı ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, DEVA Partisi İzmit İlçe Teşkilatı’na iade-i izyaret gerçekleştirdi. Başkan Hürriyet’e, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Nejat Çakır ve İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın eşlik etti. Hürriyet’i parti binasında DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı karşılayıp kendisine parti binasını tanıttı.

“AŞAĞI ÇEKEREK OLMAZ”

Ziyaret sonrasında kısa bir açıklamada bulunan DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı, “Biz kendilerini seçildikten sonra ziyaret etmiştik. Bu bir iade-i ziyaret. Siyaset karşılıklı hoşgörü ile düzelir. Siyaset daha iyisini hedefleyerek olur. Birbirimizi aşağıya çekerek değil, birbirimizi ileriye iterek olur. Umarım ülkemizde daha seviyeli siyaset yapacağımız günler olur” dedi.

“ÇAĞRI BEY BENİM MESLEKTAŞIM”

Çakıcı’nın ardından açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu bir nezaket ziyareti. Hem yeni yerleri hayırlı olsun, hem de siyaset hayatında başarılar dilemek için geldik. Çağrı Bey benim meslektaşım. Siyaset dışında hukukumuz olan bir arkadaşım. Hizmetin siyaseti olmaz. En nihayetinde bu kent herkesin.

“HERKESE DESTEK OLURUZ”

Herkesin verdiği yetkiyi kullanıyoruz. İyilikler getirmek adına fikirler çok önemli. Bu işi zenginlik olarak görüyoruz. Kentimiz için olumlu fikirlerle parti gözetmeksizin dayanışma içindeyiz. İyilikler çerçevesinde herkese destek oluruz. Milletimize hizmet etmek için olabildiğince dayanışma gösteriyoruz. Gerek partimizin karakteri olarak, gerek insanların ihtiyacı olarak her zaman yanındayız. Kentimizle ilgili önerileriniz şikayetleriniz olduğu sürece kapımız her zaman açıkta” ifade etti. 

Hürriyet, DEVA’yı ziyaret etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir