1. Haberler
  2. Polis-Adliye
  3. İzmit’ te olaylı gece. Sinir krizi geçiren sürücüyü, tokatladı

İzmit’ te olaylı gece. Sinir krizi geçiren sürücüyü, tokatladı

TOKAT
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay saat 02:00 sıralarında İzmit Kemalpaşa Mahallesi Ankara Yolu Caddesi ile Gümrükçüler Caddesi kesişim noktasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre Ankara Yolu Caddesi üzerinde seyreden Yunus K. idaresindeki 41 P 5349 plakalı minibüs, Gümrükçüler Caddesi üzerinden yola giren 59 ADN 5349 plakalı Kadir G. kontrolündeki Fiat marka hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan hafif ticari araç devrildi hafif ticari aracın sürücüsü Kadir G. yaralandı.

 

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kazaya karışan ve sinir krizi geçiren ehliyetsiz olduğu öğrenilen Kadir G. sakinleştirilmeye çalışıldı.

kaza yapan sürücüye tokat attı

YOLDAN GEÇEN KADIN SÜRÜCÜYÜ TOKATLADI

Polis ekiplerine zorluk çıkartan sürücü durdurulmaya çalışılırken o esnada olay yerinden geçen ve alkollü olduğu iddia edilen kimliği bilinmeyen bir kadın polise zorluk çıkarttığı gerekçesiyle Kadir G. tokat atarak olay yerinden uzaklaştı.

izmit kaza tokat

TRAFİK 1 SAAT AKSADI

Tarafların güçlükle sakinleştirilmesinin ardından gerekli işlemler yapılırken tedaviyi olmak istemeyen Kadir G. ve minibüs şoförü Yunus K. Kaza sebebiyle yaklaşık bir saat trafiğe kapanan cadde çekici marifeti ile yolun açılmasının ardından trafik normale döndü.

İzmit’ te olaylı gece. Sinir krizi geçiren sürücüyü, tokatladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir