1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Hakan Çakar AKP’ye yüklendi

Hakan Çakar AKP’ye yüklendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çakar’ın yapmış olduğu açıklama ise şu şekilde:

 

“EY AKP! ÇEMBER DARALIYOR, YURTTAŞLAR PERİŞAN, SİZ SESSİZ…

 

Bir ülke düşünün, AKP – Mafya – Rüşvet çemberi ile yönetildiği iddia ediliyor. Bir kent düşünün, iktidar partisi ile ilgili akıl almaz iddialar ortaya atılırken İl Başkanı dut yemiş bülbül misali sessiz, İlçe Başkanı’nın tek derdi, yıllardır kötü yönettikleri İzmit Belediyesi’ni kaybetmiş olmanın acısını içinden atamamış. Kentimiz için güzel şeyler yapılıyor, iktidar partisinin temsilcilerinden Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet için akıl almaz eleştiriler ağız birliği edercesine geliyor. Belediyenin parası çarçur edilmiyor. Kendi dönemlerinin partizanca yaklaşımının aksine, parti gözetmeksizin personel alımı yapılıyor. İhaleler AKP belediyeciliğinde olduğu gibi kapalı kapılar ardında yapılmıyor, şeffaf yönetim örneği sergileniyor. Belediyenin varlıkları, vakıflara peşkeş çekilmiyor. Fatma Kaplan Hürriyet çalışıyor, AKP İlçe yönetimi ağız birliği edercesine ve çoğu zaman iftira silahını kullanarak eleştiriyor. Kendisinden, ailesinden, akla ne geliyorsa etik gözetmeksizin, bazen hakaretler ile yapıyor bunu.

 

“İŞİMİZ OLMAZ”

 

Şimdi, AKP İzmit İlçe Yönetimi’ne sormak isterim. “Fatma Başkan ile Ekrem ağabeyi” söylemlerinde kendi ilişkilerinde olduğu gibi cemaat ağabey ve ablaları örneğinden mi ilham aldınız? Öyle ise, bizim bu türden ilişkilerle işimiz olmaz. Bizdeki ağabey, abla söylemlerimiz, hizmetkârı olduğumuz halkımıza olan sevgi ve saygımızdandır. İnsanı sevmekten, insana değer vermekten geçer.

 

“GÖNDERDİĞİ PARALAR HELAL MİDİR?”

 

Sedat Peker konuşuyor, AKP kış uykusu misali sessizlik uykusunda. CHP’yi eleştirebildiğiniz gibi her fırsatta laiklik karşıtı olduğunu söylemeyen, Atatürk düşmanlığı ile bilinen Şevki Yılmaz ağabeyinize neden iki çift laf edemiyorsunuz? İçki kötülüklerin anası, içmek haram ama alınan gelen vergi helal diyen sizler; iki gündür ulaşılamayan Şevki Yılmaz ağabeyinize, sorabilir misiniz? “Mafya dediğiniz kişinin gönderdiğini iddia ettiği paralar, helal midir?” Genel Başkanınıza neden açık yüreklilikle sormuyorsunuz? Akpli milletvekiline çanta çanta gönderildiği iddia edilen paralar, kime ait?

 

“VİCDANINIZI RAHATSIZ ETMİYOR MU?”

 

Sedat Peker’in, Demirören Grubu’na kullandırılan 750 Milyon Dolar’ın ödenmediği iddiası, daha önce de CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi tarafından 1 yıl önce sorulmuş, cevap alınamamıştı. AKP İzmit ilçe başkanı 5 yandaş müteahhiti savunma,çiftçini,esnafını,emeklinin hakkını savun. Bu konu, vicdanınızı rahatsız etmiyor mu? Ekrem İmamoğlu’nun Fatma Kaplan Hürriyet ile işbirliğini eleştirdiğiniz ağabey ilişkisi, bu ülkeye bir fazla hizmet etmek içindir. Ne sizin cemaat ağabey ilişkinize, ne Sedat Peker’in hitabındaki “Tayyip ağabey” söylemine benzemez.”

Hakan Çakar AKP’ye yüklendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir