1. Haberler
  2. Güncel
  3. Yahya Kaptan Muhtarı’ndan Başkan Hürriyet’e teşekkür

Yahya Kaptan Muhtarı’ndan Başkan Hürriyet’e teşekkür

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Eğitimde fırsat eşitliğini herkesin sağlamak, sadece İzmit’i değil tüm Kocaeli’yi kapsayan bir projeyle genç yetenekleri keşfederek sanata kazandırmak için hayata geçirdiği Sanat Akademisi’nin Yetenek Taraması üçüncü gününde Yahya Kaptan Mahalle Muhtarlığı binasında gerçekleştirildi. Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu gençlere sağladığı olanak için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti. 
 
GELECEĞE DOKUNAN BAŞKAN

Mühim olanın çocukların ve gençlerin eğitimi olduğunu belirterek başkan Hürriyet’e Yetenek Taraması için teşekkürlerini sunan muhtar Ahmet Mirzaoğlu, “Burada, Yahya Kaptan Mahalle Konağı’nda, Muhtarlık Binası’nın da içinde bulunduğu yerde İzmit Belediyesi’nin çok değerli bir projesi gerçekleştirildi. Bu bağlamda Sayın Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e sonsuz teşekkür ederim. 
 
ÇOK DEĞERLİ BİR ÇALIŞMA

Sanata vermiş olduğu önemi fevkalade buluyorum. İzmit Belediyesi’nin Sanat Akademisi için mahallelerdeki yetenekli gençleri, çocuklarımızı bulmaya çalışıyor. Belki maddi olanakları olmayan, müzikte başarılı olacak çocukları bulup açığa çıkarmaya çalışıyorlar. Çok değerli bir çalışma, tüm çalışanlara, belediye personellerine ve Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Konu çocuklar olunca ayrı bir önem kazanıyor” dedi.

 

Yahya Kaptan Muhtarı’ndan Başkan Hürriyet’e teşekkür
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir