1. Haberler
  2. Güncel
  3. ACURMAN: “Sosyal Belediyecilik Dersini Seve Seve Veririz.”

ACURMAN: “Sosyal Belediyecilik Dersini Seve Seve Veririz.”

ANIL ACURMAN
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başiskele Belediyesi Ekim Ayı olağan meclis toplantısı tartışma konusu olan Soğuksu tesisleriyle alakalı CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman açıklamalarda bulundu.

Acurman; Başiskele Belediye Meclisi’nde gündeme gelen bir konu AK Parti iktidarının sosyal belediyecilikten ne kadar uzakta olduğunu bir kez daha göstermiştir. Kocaeli’ de sosyal belediyeciliğin tek yıldızı İzmit Belediyemizde her geçen gün atıl halde iken sermayenin elinden kurtarılıp halkla buluşturulan, uygun fiyatla vatandaşlarımızın hizmet aldığı tesisler artarken Başiskele ilçemizde elimizdeki altın değerinde imkanlar sermayedarlara 10 yıl süre ile teslim edilmektedir. İlçemizde SOĞUKSU olarak bilinen tesislerin kurulu olduğu orman sahasının bakanlıktan tekraren kiralanması sonrasında yıllardır sözleşmesi bittiği halde işletmeci tarafından kullanılan tesislerin yeniden kiralama yapılması konusu ilçemiz meclis gündemine getirilmiştir.

NEDEN BİZ İŞLETMİYORUZ?

Oldukça düşük tutarlarda kira bedeli ile teslim edilen alanın belediyemiz tarafından işletilmesi halinde binlerce komşumuz uygun fiyatlarla hizmetle buluşup ilçelerinin en kıymetli sahasında keyifle zaman geçirebilecek iken kar kaygısı güden işletmeler eline teslim etmekteki amaç anlaşılamamaktadır. Sayın Başkan Özlü, meclis üyemiz sayın Emine Özkar’ın “neden biz işletmiyoruz?” sorusuna “işletme olarak düşünmüyoruz” şeklinde yanıt vermişse de bizce halkın olan halka verilmelidir.

BELEDİYECİLİK DERSİNİ SEVE SEVE VEREBİLİRİZ

Başiskele Belediyemiz işletmeyi beceremeyeceği savunmasında ise başta İzmit Belediyemiz ve belediye başkanımız sayın Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere bizler kendilerine halk yararına belediyecilik dersini seve seve verebiliriz. Özetle gelin vazgeçin, yoklukla sınanan komşularımıza, Körfez’ e nazır içilecek bir bardak çayı çok görmeyin.

ACURMAN: “Sosyal Belediyecilik Dersini Seve Seve Veririz.”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir