1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kocaeli’ den Milletvekili adayı olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kocaeli’ den Milletvekili adayı olacak

meral aksener
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BORAN KAYALAR GORSEL

İYİ Parti Kocaeli teşkilatında flaş bir iddia ortaya atıldı. İYİ Parti Kocaeli’ de birinci sıra Milletvekili adayının Meral Akşener’ in olacağı öğrenildi.

 

2023 genel seçimleri yaklaşırken Kocaeli genelinde siyasi parti il başkanlarının görevlerinden istifa edip milletvekili aday adayı olacağı dilden dile dolaşıyor. AKP’de Mehmet Ellibeş, CHP’de Harun Yıldızlı, İYİ Parti’de Şanbaz Yıldız, MHP’de ise Yunus Emre Kurt’un yönetimlerinden ve partililerden milletvekilliği için tam destek aldığı iddia ediliyor. Bu dört isimden ilk olarak İYİ Parti Şanbaz Yıldız görevine devam etmeyeceğini ve şansını milletvekilliğinde deneyeceğini açıkça ifade etti.

MERAL AKŞENER İDDİASI

Yıldız’ın ilk sırada aday gösterilip Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın ise İstanbul’dan listeye gireceği kamuoyu tarafından öngörülüyor. Partililer bu ihtimale kesin gözüyle bakarken kulislerde sürpriz bir iddia da dolaşıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in memleketi Kocaeli’ den listeye gireceği iddia edildi. Genel Başkan Akşener’in birinci sıradan milletvekilliği listesine girmesi ile Şanbaz Yıldız’ın hayallerinin suya düşmesi anlamına geliyor. Milletvekilliği için ilk sıraya kesin gözle bakan Yıldız’ın bu iddia karşısında nasıl bir hamle yapacağı ise merakla bekleniyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kocaeli’ den Milletvekili adayı olacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir