1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bir istifa da Derince’den

Bir istifa da Derince’den

KARDELEN
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Derince İlçe Eğitim Sekreteri Kardelen Beytaş, genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini duyurdu. Beytaş’ın açıklaması şu şekilde, “Bu partinin bayrağı altında yetişmiş, büyümüş ve öğrenmiş gençler olarak, çağın gereklilikleri ve Partimizin değişmez ilkeleri arasında bir köprü kurmak bizlerin öncelikli görevidir.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu görev bilinci ve iddiasıyla; Genel Merkezimizin 2022/895 Sayılı kararına istinaden 2023 Genel Seçimleri’nde Milletvekili A.Adayı olmak için CHP Derince İlçe Eğitim Sekreterliği görevimden ve diğer sorumluklarımdan, İlçe Başkanım Atasoy Bilgin ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizin bilgisi ve değerli destekleri dahilinde istifa ettiğim bilgisini siz değerli örgüt emekçilerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunuyorum.

 

“GENÇLER MECLİSE”

Yaklaşık 10 senedir Gençlik Kolları Yöneticiliğinden, Kurultay Delegeliğine Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Örgütünün hemen hemen her kademesinde görev almış ve inandığım tüm değerlere yakışır bir şekilde yerine getirmeye çalışmış bir kardeşiniz olarak çıktığım bu yolda cesaretimi ve umudumu çoğaltan, sıcacık sarıp sarmalayan yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. Adaylık açıklamamı ilerleyen süreçte yapacağımı belirterek, takdiri siz değerli parti emekçilerimize bırakıyorum. Gençler kürsüye, Gençler Meclis’e!

Bir istifa da Derince’den
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir