1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Tuncay Seyahat’in Kocaeli Büyükşehirden aldığı ihaleler meclis gündeminde

Tuncay Seyahat’in Kocaeli Büyükşehirden aldığı ihaleler meclis gündeminde

tuncay seyahat kocaeli buyuksehir
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Gazeteleri… Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı öncesi, CHP grubu Tuncay Seyahat ile ilgili bir soru önergesi verdi

CHP grup başkanvekili Engin Taşdemir’in verdiği önergede, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Tuncay Seyahat’e açık ihalelerde ne kadar ödeme yapıldığı ve doğrudan teminlerde ise Tuncay Seyahat’e ne kadar ücret ödendiği sorulurken, son araç kiralama ihalesinde ise Tuncay Seyahat yerine ihaleye giren Tuncay Seyahat’in sahibinin oğluna ait Eftal Turizm ile ilgili sorular soruldu.

İşte o önerge;

13.06.2022 tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesince 580 adet sürücüsüz muhtelif araç kiralama işi yapılmıştı. Bahse konulu ihalede 555 araçlık kısmını Tuncay Seyahat isimli firma almıştı. Aradan geçen süre içerisinde ilgili firma araçların bir kısmını teslim edememiş ve konu ile ilgili firma sahibi “şartnamede sıkıntı olduğunu belirtmiştir. Bu açıklamadan kısa  bir süre sonra iptal edilen ihalede ki şartname değişerek ilginç gelişmeler yaşanmıştır. Yeni ihaleye Tuncay Seyahat girmemiş fakat bu firmanın yerine, oğluna ait olan firma ihaleye girmiştir.

İhalenin ağırlıklı bir kısmını da Eftal Turizm isimli bu firma almıştır.

Konu ile ilgili olarak;

  • Tuncay Seyahat isimli firmaya 2004-2023 tarihleri arasında açık ihale şeklinde verilen ihalelere istinaden ne kadarlık bir tutar ödenmiştir?

 

  • Tuncay Seyahat isimli firma 2004-2023 yılları arasında doğrudan temin şeklinde ne kadarlık bir ödeme yapılmıştır?

 

  • Tuncay Seyahat’in iptal edilen ihalesinde ki teminat bedeli ne kadardır? Ve bu teminat bedeli belediyemizce gelir olarak kaydedilmiş midir?

 

  • Son ihaleyi alan Eftal Turizm bugüne kadar belediyemizce herhangi bir ihale verilmiş midir?”

                    

Tuncay Seyahat’in Kocaeli Büyükşehirden aldığı ihaleler meclis gündeminde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir