1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AKP’li Gebze Belediyesi Atatürk düşmanı gerici ismi getiriyor!

AKP’li Gebze Belediyesi Atatürk düşmanı gerici ismi getiriyor!

akp gebze 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Gazetesi… AKP’li Gebze Belediyesi, kadınlara hakaret eden gerici yazarı ilimize getiriyor

Hatip Halil Konakcı, Gebze Belediyesi’nin ev sahipliğindeki program Gebze Kültür Merkezi’nde bugün saat 20:00’de yapılacak. Konakçı bir vaazında kadınlar için et parçası demişti.

 

Kocaeli Haber… Cumhuriyet ve laiklik karşıtı vaazları ve fikirleri ile tanınan ve konuşmalarıyla toplumun belli bir kısmının tepkilerine yol açan Ankara Melike Sultan Camii İmamı olarak bilinen Halil Konakcı, bugün Kocaeli’de Gebze Belediyesinin etkinliğine katılacak. Kadınların giyimini eleştirdiği bir vaazda kadınlar için, “Her taraf kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık” diyen Konakçı Gebze Belediyesinin ev sahipliğinde Gebze Kültür Merkezinde sohbet verecek. Belediye tarafından ücretsiz olarak verilecek sohbet için 8 yaş sınırı konuldu.

İmam Halil Konakçı daha önce de Bursa’da Mihraplı Camisi’nde verdiği vaazda Sezen Aksu’yu hedef alıp hilafetin kaldırılmasını işaret ederek, “O sahip olsaydı başımızda, o makam hala başımızda olsaydı ne başörtüsüne ne çarşafa ne sarığa ne minareye ne ezana kimse konuşamazdı. Biz o makamı geri istiyoruz arkadaş. İslâm adına istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadelerin ardından Konakcı hakkında, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine karşı silahlı isyana, kanunlara uymamaya teşvik ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlarını işlediği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştu.

 

Konakcı, sosyal medyadan paylaştığı videoları kadınları hedef alarak, erkeklere şöyle seslenmişti: “Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. 100 yıl önce dedelerimizin yatak odasında görmediği kıyafetleri biz çarşıda pazarda plajda görüyoruz. Bu kadınların başında yok mu adamları abileri babaları kocaları? Tamam ateistsin, imanın zayıf… Ya hiç kıskanmıyorsun lan?” ifadelerini kullanmıştı

AKP’li Gebze Belediyesi Atatürk düşmanı gerici ismi getiriyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yobaz olan sizsiniz ama dini imanı olmayana doğrular batar. Siz çağdaş olanlar hani kadın hakları diyerek aniriyorsunuz ya kadının çıplak dolaşması bir hak olamaz
    Siz cagdaslar için kârı koca kavramı olmadığından başkasının eşiyle birlikte olmayı çağdaşlık görüyorsunuz da soyunarak kendinizi cinsel obje haline getirin sonra taciz yaygarası koparın hocayı sonuna destekliyoruz.

    Cevapla