1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kocaeli Büyükşehir AKP meclis üyesinden memurlara: Ulan tarla mı kazıyorsunuz?

Kocaeli Büyükşehir AKP meclis üyesinden memurlara: Ulan tarla mı kazıyorsunuz?

AKP KOCAELİ
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Gazeteleri… Memur-Sen’in kamu emekçileri için yüzde 70 zam talep etmesiyle ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin AKP’li meclis üyesi İrfan Kurt açıklama yaptı.

 

Kocaeli Haber… İrfan Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın’ı hedef aldı.

Kurt, “MEMUR-SEN BAŞKANI; ülkenin tapusunu verelim size ne dersin? Alın terinden tasarruf olmazmış. Ulan tarla mı kazıyorsunuz? Ne alın teri? Devlet dairelerine gelince sanki yaylaya gitmiş gibi oluyoruz. Klimalar gürül gürül çalışıyor. ALLAH’tan korkmuyorsanız bari kuldan utanın. Bir de utanmadan disiplin affı istiyormuşsunuz. Zaten millete karşı lakayt ve baştan savma davranış ile disiplinsizlik almış başını gidiyor. Vatandaşa bir sor bakalım devlet dairelerinden aldığı hizmetten memnun mu?” dedi.

 

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, “Enflasyon farkı bize zam gibi sunuluyor. Enflasyon farkı geçmişe dönük alacağımızdır. Gerçekçi bir teklif bekliyoruz. Emeğimizin tasarrufa dahil edilmesi kabul edilemez” demişti.

 

SİLDİ ÖZÜR DİLEDİ

Paylaşımı tepki çeken İrfan Kurt daha sonrasında sosyal medya hesabından bir özür paylaşımı yaptı. İşini yapan kimseye sözüm yoktur diyen Kurt paylaşımında şu ifadeler yer verdi:

İşini iyi yapan kimseye sözümüz yoktur. Çalıştığının hakkını veren herkes bu milletin baş tacıdır. Bu paylaşımın amacı kimseyi rencide etmek veya itham etmek değildir. Hele ki bunun üzerinden siyasi rant çıkarmaya çalışmak abesle iştigaldir. Dolayısı ile sözlerimin maksadı dışında yorumlamaya çalışanlara, bundan siyası çıkar elde etmeye çalışanlara karşı kastedilenin dışında anlam yüklenen bu paylaşımı birazdan kaldırıyorum. bunun yanında maksadını aşan bu paylaşımdan dolayı ülkesi için doğru şekilde çalışan memurlardan özür diliyorum.

 

Kocaeli Büyükşehir AKP meclis üyesinden memurlara: Ulan tarla mı kazıyorsunuz?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir